netWErken_taupe

Zakelijk netwerk voor ondernemende vrouwen

Sinds 2007 inspireert Femmenet als netwerkclub ondernemende vrouwen om zowel zakelijk als privé meer uit zichzelf te halen. Femmenet staat voor het verbinden van vrouwelijke ondernemers en managers.

Uitgangspunten
Het uitgangspunt van ons netwerk is samen te komen met een groep ondernemende dames, die voor elkaar op zakelijk en/of privé gebied iets kunnen betekenen. Tijdens de bijeenkomsten wisselen we talenten, krachten, kennis en ervaring uit.
Dit houdt in dat wij:

  • Gelijkgestemden treffen en daarmee ervaringen uitwisselen;
  • Een beroep op leden kunnen doen bij zakelijke of persoonlijke vraagstukken;
  • Onderling zaken kunnen doen;
  • Elkaar zakelijk kunnen introduceren bij anderen.

Wat doen we?
Femmenet telt gemiddeld 25 leden die allemaal een actieve bijdrage leveren aan de club.

Femmenet organiseert negen bijeenkomsten per jaar waarbij elke keer een bepaald thema centraal staat: een bedrijfsbezoek, interactieve netwerksessies of bijvoorbeeld inzoomen op leiderschap en ontwikkelingsvraagstukken middels interessante sprekers. Alle bijeenkomsten hebben een directe link met ondernemerschap. Het delen van kennis en kunde is wat Femmenet op een hoger plan zet.

Vaste onderdelen zijn onze Inspiratiedag, de Fundag en het Kerstdiner. Aan het eind van elk jaar brainstormen we over de invulling van het programma van het volgende jaar (op basis van de behoeften van de leden).

De bijeenkomsten worden op dinsdag of donderdag georganiseerd van 16.00 tot 21.00 uur (inclusief diner).